Lifestyle

Zoveel emoties!

Hee allemaal,love to blog

 

Het is alweer zes weken geleden dat ik thuis kwam, klaar met revalideren. Een nieuw begin. Het voelt zo lang geleden, er is zoveel gebeurd en veranderd. 

Ik pakte mijn vrijwilligerswerk op de basisschool weer langzaam op. Ik ging van groep een naar groep drie. Een hele nieuwe bouw, nieuwe kinderen, nieuwe juffen. Alles anders. Gelukkig heb ik het er heel erg naar mijn zin. Ik ben inmiddels helemaal gewend!

Na drie weken had ik een controleafspraak in het revalidatiecentrum. Al mijn behandelaars waren daarbij aanwezig. Iedereen was tevreden over hoe het met mij ging en trots op hoe ik alles thuis weer opgepakt had. Ik vond het in het begin best wel even lastig om mijn draai weer te vinden. De eerste paar weken had ik echt tijd voor mezelf nodig. Even bijkomen om weer te wennen aan het ”normale” leven. Buiten het revalidatiecentrum. Thuis. Vandaag zijn we weer voor een controleafspraak in beetsterzwaag geweest. Ook dit keer waren ze tevreden. Over zes weken is er weer een nieuwe afspraak gepland. Ik vind het altijd fijn om weer even terug te zijn. Te overleggen of alles nog goed gaat, vragen te kunnen stellen en adviezen te kunnen krijgen. Als er iets is kunnen we ook altijd bellen voor hulp of advies. Ook al is dit vaak niet nodig, toch is het fijn dat het kan.

Ik heb mijn opleiding weer opgepakt(met aangepaste uren en minder dagen). Afgelopen maandag was mijn 1e lesdag. Het voelt allemaal zo gek en anders. Je kent niemand meer. Iedereen bij wie ik in de klas zat is allang afgestudeerd of zit in een hogere klas. Mijn nieuwe klasgenoten zijn erg open en aardig. Eigenlijk kan iedereen wel goed met elkaar opschieten. Ik denk dat ik er wel goed tussen pas. Ik vind het fijn om weer op school te zijn, het is wennen, maar alle begin is moeilijk toch?

Ik wilde graag weer verder met mijn blog en youtubekanaal. Zat vol energie en had er zin in. Ik wilde alle beetsterzwaag video’s zo snel mogelijk online zetten en nieuwe series bedenken en uitwerken. Helaas zijn er wat dingen mis gegaan. Veel van de beelden van de laatste weken in beetsterzwaag zijn kapot gegaan. Ik heb geprobeerd dit op te lossen, maar helaas. Ik vind het zo jammer! Misschien kan ik proberen om nog iets leuks te maken van de beelden die er nog wel zijn.. Ik kan niks beloven. Het spijt me, ik weet dat veel van jullie die video’s erg leuk vonden.

 

Ik wilde de video’s over beetsterzwaag eerst afronden voordat ik aan iets nieuws zou beginnen. Ik heb nog steeds heel veel zin om nieuwe content te schrijven en video’s te maken. Ik heb al nieuwe series voor mijn youtubekanaal bedacht en nieuwe content voor de blog. Nu moet ik nog durven om het ook echt te doen ­čśë

Ik vind het echt heerlijk om zo alles van me af te typen. Ik wil daar weer lekker mee verder gaan. Video’s maken vind ik ook heel erg leuk, maar ook heel spannend. Ik heb er moed en durf voor nodig om toch video’s te gaan posten, iets wat ik heel graag wil.

Momenteel zit mijn hoofd echt vol met al deze dingen. De emoties komen op sommige momenten van alle kanten. Het is zo wennen om ineens weer zoveel te ”moeten” Gelukkig heb ik heel veel geleerd in beetsterzwaag. Ik heb mezelf en mijn lichaam beter leren kennen. Mijn grenzen die ken ik nu ook heel goed. Ik weet wat ik kan, ik weet wat ik wil. Ik weet wanneer iets goed is en wanneer het wel een beetje minder zou kunnen. Ik wil jullie niks beloven over blogs of video’s. Dat vind ik niet eerlijk omdat ik niet weet of ik het na kan komen. Een ding is zeker, bloggen is wat ik het allerliefste doe en foto’s en video’s maken vind ik ook geweldig. Ik hoop dat ik snel weer wat van me kan laten horen!

Hoe gaat het met jullie?

 

witte vlinders

 

 

2 gedachten over “Zoveel emoties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *