Persoonlijk

Yes, Yes, Yes I did it!

Hee allemaal,

Eindelijk is het dan officieel IK BEN GESLAAGD, het diploma is binnen!

 

Gister heb ik mijn diploma op ROC mogen ondertekenen, eindelijk! Ik ga jullie niet vermoeien met een lange blogpost. Alles is de afgelopen jaren en zeker de afgelopen maanden al gezegd. Ik ben enorm trots en dankbaar, dankbaar dat jullie mij gesteund hebben en trots dat het mij gelukt is. Ik heb mijn diploma behaald ­čÖé

Hieronder volgen een aantal foto’s , dan kunnen jullie er toch een beetje bij zijn.

Na de uitreiking ben ik naar mijn vriend toegegaan, hij was zo trots op mij! We waren zo blij dat we een fotoshoot gehouden hebben. We hebben zo lang naar dit moment uitgekeken. Dit moest voor altijd worden vastgelegd <3

 

Hoe lief is dit beertje?! Iedereen die geslaagd is kreeg zo’n beertje, het is een echte knuffelbeer hahaha ­čśë

 

Ik ben z├│ blij en trots dat ik mijn diploma eindelijk heb en stiekem ben ik ook wel heel erg blij met alle leuke foto’s en het feit dat ik deze mijlpaal met mijn allerliefste Rama heb kunnen vieren! Vandaag ben ik in het MCL in Leeuwarden bij mijn broertje, hij ligt lekker te slapen en ondertussen schrijf ik deze blogpost voor jullie.

 

Heel veel liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *