Mindstyle

Weg met ”ja maar” en ”wat als” gedachten in 2018 | sannemarijn.nl

Hee allemaal,Our

Een jaar vliegt voorbij.  Af en toe herinner ik me niet eens meer wat ik vorige maand gedaan heb. Er gebeurt altijd zoveel en alles gaat zo snel. Je raakt dingen kwijt, maakt plaats voor nieuwe dingen. Mensen komen en gaan. Alles in het leven is veranderlijk. Het ene moment wil je dit en het andere moment wil je dat. Soms denk je dat je volmaakt gelukkig bent, om er later achter te komen dat het slechts een illusie was. In andere gevallen is niets goed genoeg en kom je er later pas achter dat wat je had het allermooiste was.

Hoe komt het toch dat we altijd willen wat de ander wil. Kunnen wat de ander kan. Hoe kan het dat we vaak niet zien wat we hebben maar, alleen kijken naar wat we niet hebben. En is dat erg? Ik denk het niet. Het maakt ons wie we zijn en het helpt ons om kritisch naar onszelf te kijken. Om te groeien en je te ontwikkelen.

Wat ik met dit verhaal duidelijk wil maken is dat het niet erg is dat je niet perfect bent, niemand is perfect. Dat het goed is om dromen en ambities te hebben. Ik hoop dat je in 2018 gaat doen wat je echt wilt, dat je de stap durft te nemen om je dromen achterna te gaan. Wat je droom ook is. Dat je je niet (meer) laat leiden door ”wat als” en ”ja maar” gedachten.

Ga ervoor, want een jaar vliegt voorbij!

witte vlinders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *