Lifestyle

Wat jij van mij vindt

Hee allemaal,

white_wallpaper_a04

Elke keer neem ik me weer voor om regelmatig te blijven bloggen. Een keer in de week zou zo leuk zijn, vaker video’s maken, mijn social media bijhouden, leuke content blijven bedenken en maken voor jullie. En toch is mijn laatste blogpost alweer ruim twee weken geleden, om nog maar te zwijgen over de laatste video die ik  acht maanden geleden plaatste.

 

Misschien vraag je je nu af of ik het bloggen en video’s maken nog wel leuk vind, en als ik het leuk vind waarom doe ik het dan zo weinig?! Dat vraag ik me zelf soms ook wel eens af, het antwoord is onzekerheid. Onzekerheid over wat ik plaats en natuurlijk of jullie hier wel op zitten te wachten.

white_wallpaper__2__549

 

Mijn blog is een mind en lifestyle blog. Dit houdt in principe in dat ik mijn dagelijkse leven met je deel zoals mijn school en stage maar ook mijn hobby’s en andere bezigheden. Dingen die ik leuk vindt zoals make up en mode. Bij het mindstyle gedeelte wil ik je inspireren en motiveren. Ik hoop dat je iets van mij kunt leren maar, vraag me tegelijker tijd af  of jij hier wel op zit te wachten..

 

Ik ben mijn blog ooit begonnen om mijn verhaal met mensen te delen, om te vertellen hoe het met me gaat en te laten zien dat het leven niet ophoudt bij een chronische ziekte. Ik weet dat ik hier al veel mensen mee geholpen heb, en toch ben ik soms nog onzeker over wat ik jullie vertel en wat jullie van mij vinden.

 

white_wallpaper__3__d6a

Ik heb geen baanbrekende ideeën. Mijn kijk op het leven is simpel, eerlijk en positief.  En toch hoop ik dat ik je kan (blijven) inspireren en motiveren. Dat je zult glimlachen bij het lezen van mijn teksten en het kijken van mijn video’s.

Leven in onzekerheid en  ”wat als” gedachten brengt je nergens, ga naar buiten en pak de kansen die je krijgt met twee handen aan en maak er wat van!

 

witte vlinders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *