Mindstyle

Voor wie doe jij het? | sannemarijn.nl

 

Doe het voor jou

Ik hoor het zo vaak om me heen. Ik betrap mezelf er ook wel eens op. Wat kunnen we soms boos of geïrriteerd zijn als we iets niet mogen. Vaak willen we er niet eens over na denken waarom iemand iets tegen ons zegt. Waarom de huisarts jou een dieet geeft of waarom je van de tandarts geen snoep mag eten. Of wat denk je van een moeder die zich zorgen maakt over haar kind. De kans is groot dat zij alcohol en roken verbiedt. Uit liefde, maar waarom voelt dat dan niet zo. Vaak beseffen we niet dat de ander ons wil helpen. Er zijn meningsverschillen, we zitten niet met elkaar op één lijn.

Vandaag wil ik je vragen; wat wil jij?

  • Ben jij er klaar voor om een volgende stap te zetten.
  • Ben je bereid te doen wat nodig is.

Door één woordje te veranderen kun jij je doel behalen.  Want als jij WIL in plaats van MOET dan is alles ineens heel anders. Dan zul je van ”gedwongen” naar vrije wil gaan. Dan zul je je vrij voelen. Omdat je je eigen keuzes maakt. Omdat jij voelt dat je er klaar voor bent. Dan het tijd is om ervoor te gaan.  Niet voor iemand anders maar, voor jezelf!

Als jij een doel hebt. Als je echt iets wilt. Je best daarvoor doet, dan zul je dat doel halen. Je zult er elke dag voor vechten totdat je je doel behaald hebt. Je zult volhouden en tevreden zijn. Je doet het niet meer omdat het van je gevraagd wordt. Omdat andere mensen iets van jou willen. Je doet het omdat JIJ dat WIL en niet omdat het moet. Dat is jouw kracht.

Voor wie doe jij het?

 

witte vlinders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *