geluksmomenten·Lifestyle

Vlinders alsof ik verliefd ben

Hee allemaal,

 

Elke keer als ik mijn laptop open dan begint het te kriebelen. Net alsof ik verliefd ben, vlinders in mijn buik.
Enthousiasme en vrolijkheid borrelen in mij op. Ik wil schrijven, verhalen met jullie delen. Contact maken en vriendschappen opbouwen. Maar waar schrijf je dan over? Wat is interessant voor jullie, want het liefst schrijf ik over alles wat ik mee maak en over alles wat er in mijn hoofd omgaat.

De laatste maanden voor de zomervakantie zijn altijd druk, deadlines wisselen elkaar af en afspraken volgen elkaar op. Helemaal als je in je examenjaar zit…

Vandaag praat ik je, tussen de examenstress door, even bij!

Om te beginnen gaat het goed met mij. Ik merk dat het steeds een beetje beter gaat en dat ik meer aan kan. Morgen ga ik weer naar Putten voor mijn behandeling bij MeCeBi.  Zoals jullie weten word ik daar al ongeveer 3 jaar behandeld. Ik ben in die tijd erg vooruit gegaan. Ik merk dat het , hoe verder ik in de behandeling kom, steeds weer beter met me gaat. Het einde is inzicht en dat maakt me zo ongelofelijk blij, dat kan ik in woorden niet uitleggen!

Op stage gaat het nog steeds heel erg goed, heb ik het enorm naar mijn zin. Ik loop stage in groep 6,7,8 en groep 3,4,5. Je zou kunnen zeggen dat ik schoolbreed wordt ingezet. Wanneer er in groep 1,2 extra handen nodig zijn help ik daar ook mee. Ik voel helemaal op mijn plek op deze school, met de collega’s en leerlingen.

Ondertussen ben ik nog steeds druk bezig met de examens. Ik vind dit erg leuk om te doen. Ik hoop nog steeds dit schooljaar mijn diploma te halen, en heb er vertrouwen in dat dit gaat lukken. Het eerste examen is ingeleverd en de volgende twee zijn ” in de maak”.

Ik geniet van het  mooie weer van de afgelopen dagen/weken. Toch zal ik ook wel blij zijn wanneer het weer iets kouder wordt. Ik slaap slecht door de warmte en dit komt mijn spieren niet ten goede.. Nu het lekker hard heeft geregend en het wat afgekoeld is ga ik vanavond lekker een stukje lopen. De vogeltjes fluiten ondertussen vrolijk en het zonnetje begint weer door te komen. Er is een lekker koel briesje en door de openstaande deur ruik ik de frisse natuur.

Wat wil een mens nog meer?!

 

witte vlinders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *