geluksmomenten

update, geluksmomentjes!

Hee allemaal,klavertje vier

Na weken van pijn, verdriet en tegenslag heb ik vandaag weer eens een blogpost vol geluksmomentjes voor jullie!

Afgelopen week ben ik gestopt met de pijnstillers omdat ik het idee had dat het niet veel deed. Ik had het gevoel dat ik me er niet ”vrolijker” door ging voelen en voelde me slecht door alle pijn en tegenslag. Gelukkig gaat het nu weer beter en heb ik een aantal leuke gebeurtenissen die ik met jullie wil delen. Hier zijn mijn geluksmomentjes van de afgelopen week!

klavertje vier Afgelopen zondag was ik met mijn ouders bij mijn oma die in de stad woont, naar mijn oma gaan is altijd al een geluksmomentje op zich omdat ik echt gek op haar ben, maar ik ben voor het eerst sinds twee jaar even LOPEND met mama de stad in geweest. 15 minuten en 2 winkels gezien, maar wat ben ik blij en trots. Dit is echt een enorme mijlpaal!

klavertje vier Ik ging even met mama badmintonnen, in Beetsterzwaag deed ik dit ook vaak met de fysiotherapeut maar dit was alweer een half jaar geleden. Super leuk om weer eens te doen en nog belangrijker, het ging goed!

klavertje vier Gister is mijn nichtje 1 jaar geworden, het is zo mooi en bijzonder om haar van dichtbij mee te mogen maken. Ik ben zo blij dat ik steeds een beetje meer kan, nu ik vaker bij haar kan komen merk ik dat ze me ook steeds meer begint te herkennen en naar me toe komt kruipen. De liefde die je van een kind krijgt is echt onbetaalbaar en enorm belangrijk voor mij hartje

klavertje vier Toen ik vanmorgen wakker werd was mijn kleine neefje hier, een complete verassing en heel erg gezellig. Het is zo’n lief en vrolijk kind. Zijn lach maakt mijn dag goed en doet mijn hart smeltenhartje

 

Dit zijn voor mij echt grote geluksmomenten en ook mijlpalen in mijn herstel. Elke dag probeer ik te genieten van alles om me heen, ik heb echt zware weken gehad en heb me daardoor erg verdrietig gevoeld. Ik ben blij dat het nu weer wat beter me me gaat en probeer me weer te richten op de mooie dingen.  Ik geniet van een kopje thee, het lekkere weer (Yes eindelijk schijnt de zon weer), elke stap vooruit en de mensen om me heen die er wèl zijn in plaats van niet.

witte vlinders

2 gedachten over “update, geluksmomentjes!

  1. Je verdient het mooi meid. Ik hoop dat je nog meer geluksmomemtjes gaat ervaren. Blijdschap en tevredenheid ligt in het doen van kleine dingen, waar je het meest kunt uithalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *