Lifestyle

Update # 1

Hallo allemaal, vandaag weer eens een blogpost online! Mijn hoofd loopt over van alles wat er momenteel in mijn leven speelt, daarom leek het mij leuk om jullie even bij te praten over de afgelopen tijd.

MeCeBi en UMCG

Zoals je misschien wel in mijn vlog gezien hebt ben ik op 1 april naar MeCeBi geweest. Toen we onderweg waren werd ik door mijn moeder gebeld dat de afspraak die ik die maandag(4 april) zou hebben niet doorging. Ik zou dan eindelijk na 3 maanden wachten de uitslagen krijgen. Maar helaas de onderzoeken moesten nog een maand op kweek! Ik heb nu een afspraak op 3 mei(hopen dat die wel doorgaat..) Ik hoop dat ik  dan meer te weten komen en dat we verder kunnen met die uitslagen, het zou echt heel fijn zijn als er een diagnose zou zijn. Ik stel me nergens op in en hoop gewoon op ‘’goed’’ nieuws, ook al weet ik niet wat ‘’goed’’ dan precies betekent..

Juf Sanne Marijn

Sinds een paar weken doe ik vrijwilligerswerk op mijn oude stageschool, dit is één keer in de week ongeveer anderhalf uur, het is maar net hoe lang ik het volhoud. Ik vind het heel erg leuk en fijn om te doen en ik hoop dat ik dit rustig aan op kan bouwen. Het is heerlijk om weer voor even juf Sanne Marijn te zijn.

Terug de schoolbanken in

Afgelopen week ben ik voor een intake naar Friese Poort geweest, ik heb daar de opleiding onderwijsassistent mbo niveau 4 gedaan totdat ik ziek werd, gelukkig kan ik weer in klas 3 instromen volgend jaar. Natuurlijk kan ik niet in de toekomst kijken en ik weet niet of het haalbaar is om volgend schooljaar(na de zomervakantie) mijn studie weer op te pakken. We moeten afwachten hoe het zal gaan, maar gelukkig gaat het steeds beter met me. Ik heb er wel vertrouwen in en anders is er vast een oplossing te vinden.

Getuigenis doen

Afgelopen week ben ik gevraagd om a.s zondag bij onze ‘’dieper dienst’’ een getuigenis te gaan doen, hier ben ik ook druk mee bezig. Ik heb inmiddels wat op papier gezet en ben nu aan het kijken hoe ik het kan verbeteren of veranderen zodat het een mooie tekst wordt. Ik vind het super leuk en ook spannend, maar heb er vooral heel veel zin in!

Mijn blog

Ondanks dat ik niet zoveel blogposts online heb gezet ben ik achter de schermen en in mijn hoofd wel druk bezig met de blog. De blog staat nu een paar weken online en ik krijg heel veel leuke, lieve en positieve reactie’s van jullie. Bedankt daarvoor! Op 23 april staat de blog precies een maand online, dan wil ik een aantal veranderingen maken, ik wil graag op vaste dagen een blogpost online zetten en wil het design van de blog veranderen. Ik weet nog niet hoe vaak ik een blogpost online zal zetten, maar het zal in ieder geval meerdere keren per week zijn op vaste dagen en vaste tijden. Het design van de blog zal ik rond 23 april veranderen. Ik hoop dat je zo met nog meer plezier mijn blog kan lezen en dat de vaste dagen en tijden het overzichtelijker maken. Hierover later meer 😉

 

witte vlinders

Doordat alle berichten van de oude blog op de nieuwe blog geplaatst zijn wijken de datums af. De berichten zijn al ouder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *