Lifestyle

Update # 2

Hee allemaal,

 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets geplaatst heb en er is een hoop gebeurd. Lees snel verder dan ben je weer helemaal op de hoogte 🙂

Pijnstillers

In mijn vorige blogpost vertelde ik dat ik in Nijmegen geweest was in het Radboud ziekenhuis. De arts heeft mij toen Naproxan voorgeschreven, eerst leek dit goed aan te slaan maar al snel kreeg ik last van bijwerkingen. Ik kreeg erg last van hartkloppingen en benauwdheid. Ik ben nu sinds maandag gestopt en voel me steeds iets beter. Helaas zijn de klachten nog niet helemaal over en ben ik vooral ook nog erg vermoeid. Morgen ga ik met de arts in het Radboud bellen om te overleggen wat we nu het beste kunnen doen. Bij de huisarts was ik al geweest, maar omdat de arts in Nijmegen de Naproxan heeft voorgeschreven kon de huisarts mij hier niet mee helpen. Ik heb gevraagd of ze voor de zekerheid nog wel even naar mijn hart wilde luisteren, gelukkig was dat allemaal in orde!

 

Keuringsarts

Afgelopen woensdag moest ik naar de keuringsarts, we hadden namelijk een invalidenparkeerkaart aangevraagd. Gelukkig kon dit gewoon in Sneek, wel zo handig! Het was niet druk, we waren al snel aan de beurt. Tijdens het gesprek moest ik veel vragen beantwoorden, na een kwartiertje waren alle vragen gesteld en gelukkig kom ik in aanmerking. De aanvraag is opgestuurd naar de gemeente en ik mag de invalidenparkeerkaart binnenkort ophalen bij de gemeente of hij wordt opgestuurd. De pas is geldig voor vijf jaar, al hoop ik toch echt niet dat ik hem zo lang nodig zal hebben!

 

Persoonlijk

Ik vind het heel moeilijk om het zo op te schrijven, maar ik zit momenteel niet zo lekker in mijn vel. Ik heb erg last van ups en downs, soms heb ik heel veel pijn en ben ik heel erg moe en andere momenten gaat het weer beter. Ook ben ik de laatste tijd niet altijd even vrolijk.  Het feit dat ik nog tot twintig september op de intake van het revalidatiecentrum moet wachten vind ik heel lastig. Ik heb echt het gevoel alsof mijn leven nu op pauze staat. Dat ik na de intake nog moet wachten tot ik ook echt opgenomen word maakt me ongeduldig. Ik heb continu het gevoel ”ik heb hier geen tijd voor”  en dat gevoel jaagt me op en maakt me onrustig.  Als straks de intake geweest is en er een plan van aanpak is dan zal ik me vast weer beter gaan voelen.

 

Ik wil vaker van deze updates plaatsen zodat ik jullie van alles op de hoogte kan houden 🙂

 

witte vlinders

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *