Revalidatie·Youtube

nieuwe video online! # revalidatievlog 2

Hee allemaal,

Als aller aller aller eerst wil ik iedereen die mij een kaartje gestuurd heeft heel erg bedanken!

Nu ik dit schrijf zit ik op mijn kamer in Beetsterzwaag. Boven het bureautje waar ik werk hangt een groot prikbord, het prikbord zie je bijna niet meer door alle kaartjes! Het doet me elke keer weer enorm goed als ik ernaar kijk. Het ziet er zo gezellig uit, vanuit mijn bed kan ik ook naar jullie kaartjes kijken. Het geeft me ontzettend veel kracht en maakt me elke dag weer blij!

HEEL ERG BEDANKT!!

Dit berichtje heb ik in Beetsterzwaag al geschreven, helaas lukte het daar niet om te uploaden. Daarom komt de vlog nu online. Morgen ga ik de vlog van afgelopen week bewerken en online zetten. Ik hoop dat het deze week allemaal wat beter verloopt met het uploaden..

Veel kijkplezier!

witte vlinders

2 gedachten over “nieuwe video online! # revalidatievlog 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *