geluksmomenten·Lifestyle·Youtube

Nieuwe blogpost # allerliefst oma vlog 3

Hee allemaal,

Er staat een nieuwe blogpost online van vorig weekend. We gingen naar mijn oma toe die terugkwam van vakantie en daarna gingen we nog even de stad in.

De mensen die mij goed kennen weten dat mijn oma heel veel voor mij betekent en dat ik heel veel van haar hou. Voor mij is zij meer dan een oma, ze is mijn beste vriendin. Eigenlijk is het verhaal met mama net zoals dat van oma, met z’n drieën zijn wij echt vriendinnen en doen we veel samen.

Ik ga binnenkort even uitzoeken hoe ik een thumbnail kan maken, want dit is natuurlijk niet echt een heel mooi shot haha :0

Ondanks dat  wens ik  je veel kijk plezier,

 

 

witte vlinders

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *