Mindstyle

Niet verjaardagsfeest, elke dag een feestje

Een tijdje geleden was ik bij mijn oom en tante op bezoek, omdat ik erg moe was en veel pijn had ging ik even boven op bed liggen( fijn dat dat kan! ) Na een tijdje hoorde ik zachte voetstappen op de trap het was mijn nichtje(6 jaar) ze had de iPad meegenomen en vroeg of ze bij mij in bed mocht komen liggen, samen K3 in wonderland kijken. Natuurlijk mag dat, gezellig!

Alle liedjes moesten mee gezongen worden, ook het liedje ‘’niet verjaardagsfeest’’ Ik kende dat liedje nog niet en luisterde goed naar de tekst, ik wilde hem de volgende keer natuurlijk wel mee kunnen zingen haha 😉niet verjaardagsfeest blog

 

De tekst van dit liedje maakte me blij en gaf me een positieve fibe, op de één of andere manier verwoorde het precies hoe ik me al die maanden had gevoeld. Elke dag was er één, en ik was dankbaar ondanks de pijn en het verdriet. Het feit dat ik een nieuwe dag gekregen had gaf me de kans er iets van te maken, elke dag. Een nieuwe kans om te vechten, een kans om beter te kunnen worden.  Elke dag een nieuw gevecht, maar als ik die dag niet had gekregen had ik niet door kunnen vechten en had ik geen kans gehad om beter te worden.

Elke dag is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen en het positieve weten te vinden. Het is alsof je ‘s morgens op je verjaardag opzoek gaat naar de cadeautjes die je ouders voor je verstopt hebben. Het lijkt alsof ze er niet zijn, misschien heb je het gevoel dat ze je vergeten zijn en dat er geen cadeaus zijn. Als je blijft zoeken zul je ze vinden, elke dag heeft mooie ‘’cadeaus’’ je moet alleen weten waar je moet kijken/zoeken. Soms vind je ze niet, dat is niet erg maar onthoud dat ze er wel altijd zijn, hoe moeilijk dat soms ook is. Geniet van je kopje thee,  het briesje op een warme zomerdag en de bloemen buiten. Het zijn de kleine dingen die het leven  de moeite waard maken.

witte vlinders

Doordat alle berichten van de oude blog op de nieuwe blog geplaatst zijn wijken de datums af. De berichten zijn al ouder.

 

Een gedachte over “Niet verjaardagsfeest, elke dag een feestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *