Ziekenhuis

MRI-scan in het MCL

Normaal gesproken heb ik last van gezonde zenuwen voordat ik naar het ziekenhuis moet, maar afgelopen donderdag waren het niet echt meer gezonde zenuwen. Ik heb nergens problemen mee, bloedprikken vind ik niet eng en ook niet erg en onderzoeken die heb ik al zoveel en zo vaak gehad dus dat is ook geen probleem, maar die MRI-scan was toch wel even een ander verhaal…

S’morgens kwam mijn moeder bij me om me wakker te maken, het eerste wat ik dacht was ”oh nee ik wil niet” maarja het moest. Uiteindelijk was ik er helemaal klaar voor kleren aan, ontbeten, verwijsbrief mee, informatie folder, stickers. Ik was helemaal ”ready to go”

We waren mooi op tijd dus kon ik nog even 3 keer naar de wc, je moet toch wat šŸ˜‰ Omdat ze een scan van mijn hoofd en mijn wervels moesten maken moest ik 50 minuten in de MRI. In het begin vond ik het best eng omdat ik toch wel had verwacht iets meer ruimte te hebben, omdat er ook een scan van mijn hoofd gemaakt werd moest ik een soort kooi op mijn hoofd. In de folder werd het een helm genoemd, ik vond het meer weg hebben van een vogelkooi haha! Ā Ik vond het best vervelend om zo stil te moeten liggen en niks te kunnen zien, uiteindelijk heeft skyradio mij erdoorheen geholpen en ben ik maar wat mee gaan zingen met alle leuke liedjes. Toen ik nog 6 minuten moest kreeg ik contrast vloeistof in mijn arm, dit was wel vervelend omdat je niet kan zien wat ze doen. Gelukkig ben ik niet bang voor prikken dus viel het al met al best mee!Uiteindelijk zijn de 50 minuten snel omgegaan en was ik blij dat het klaar was.

Na de MRI-scan ben ik even met mijn vader de stad in geweest en s’avonds toen we thuiskwamen hebben we lekker chinees met z’n allen gegeten om de huwelijksdag van mijn ouders te vieren! Daarna ben ik heerlijk gaan slapen, wat was ik moe!

 

witte vlinders

Doordat alle berichten van de oude blog op de nieuwe blog geplaatst zijn wijken de datums af. De berichten zijn al ouder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *