Lifestyle

Moederdag, extra bijzonder!

Hee allemaal,

Vandaag, op Moederdag, een speciale blogpost om de twee belangrijkste vrouwen in mijn leven in het zonnetje te zetten!

 

Mijn moeder, oma en ik zijn al zolang ik mij kan herinneren een onafscheidelijk drietal. We kennen elkaar door en door en hebben altijd de grootste lol samen. We lijken onwijs veel op elkaar en raken nooit uitgepraat.

Even bellen, samen de stad in en elkaar spontaan bezoeken. Samen eten, samen op pad gaan en het bijna nooit of juist altijd eens zijn met elkaar. Aan één blik hebben we genoeg, 10 minuten bellen dat lukt nóóit. Ons minimum start bij een halfuur.

Deze vrouwen staan altijd voor mij klaar. Ze maken me aan het lachen en vrolijken me op als het even tegenzit.  Zij zijn de meest mooie, zorgzame en liefdevolle vrouwen die ik ken. Zij zijn een deel van mij, een heel belangrijk en waardevol deel. Ik ben dankbaar dat ik deze vrouwen in mijn leven heb. Zij zijn mijn voorbeeld, het beste voorbeeld dat ik kon hebben!

Juist dit jaar nu we met Moederdag niet samen kunnen zijn, is deze Moederdag extra bijzonder voor mij.  Ik ben dankbaar dat ik deze dag, op afstand, met mijn moeder en oma kan vieren. Dankbaar dat zij in mijn leven zijn en dat ze beide gezond zijn. Extra dankbaar ben ik omdat mijn eigen Moederdag cadeau in mijn buik zit! Ik ben namelijk zwanger van ons eerste kindje

Begin oktober verwachten wij hem of haar. We zijn zo blij, dankbaar en gezegend dat wij dit mogen meemaken. Het wonder van het krijgen van een kindje. Het is niet te bevatten hoe mooi God dit bedacht en gemaakt heeft. Ons kleine wonder is al flink druk bezig in mijn buik. Op de echo hebben we allerlei salto’s en andere kunstjes voorbij zien komen en zwaaide onze kleine zelfs al een paar keer naar ons! Ook voel ik af en toe beweging in mijn buik en groeit mijn buik al flink.

Volgend jaar wordt Moederdag zéker heel bijzonder!

 

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Moederdag, extra bijzonder!

    1. Mooi en vooral superlief geschreven ❤️!
      Samen met jullie kijken we uit naar wat komen gaat!
      Wat een prachtig wonder idd, zo’n groeiend kindje in je buik. Geniet er van (ondanks kwaaltjes 😉)😘

  1. Wat een mooi verhaal en een fijn nieuws.Mooi dat je zoon band met moeder en oma hebt.Geniet maarlekker van je zwangerschap.😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *