Revalidatie·Youtube

Mijn laatste week thuis # revalidatie update

boom 2Hee allemaal,

 

Zoals beloofd heb ik een korte ”revalidatie update” video voor jullie gemaakt. Ā Als je nog meer vragen hebt mag je ze altijd aan mij stellen! Dat kan onder deze blogpost of via mijn Facebookpagina šŸ™‚

 

Ik wens je veel plezier met het kijken van deze video en ik laat snel weer iets van mij horen in de vorm van een blogpost of video.

 

Bedankt voor al jullie liefde en support de afgelopen tijd!

 

 

witte vlinders

3 gedachten over “Mijn laatste week thuis # revalidatie update

  1. Super dat je nu al mag komen Sanne Marijn! Ik wens je heel veel succes en zegen! Ik lees of zie graag hoe het gaat. Leuke vlogs. Mooi is het daar trouwens, prachtige natuur.

    Liefs,
    Miesje

  2. Lieve Sanne Marijn,

    Jeetje wat spannen allemaal voor je. Tuurlijk ga ik het in de gaten houden als je iets nieuws hebt te delen met ons en het zou super zijn als je bepaalde dingen mag filmen. Ik wens je super veel succes en ik weet zeker dat je een goede revalidatie hebt daar.

    Liefs, Marion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *