MeCeBi

MeCeBi

Zoals veel van jullie wel weten word ik (sinds september)  bij MeCeBi behandeld voor de ziekte van Lyme.  Het leek mij daarom leuk om hier een stukje over te schrijven.

Ik heb echt hele prettige ervaringen met MeCeBi. Ze zijn enorm professioneel, altijd vriendelijk, transparant en nemen hun patiënten erg serieus. Voor elke patiënt wordt een eigen behandelplan opgesteld, alles wordt dus helemaal aangepast aan jou. Ik heb een eigen MeCeBi map gekregen met alle informatie over mij en uitleg over MeCeBi en de behandeling. Wat voor mij ook belangrijk is is dat MeCeBi vanuit een Christelijke identiteit werkt. Zelf ben ik ook Christen en voor mij was dit dus erg belangrijk.  Ookal ben ik er nog lang niet, toch merk ik al verbetering sinds ik begonnen ben met de behandeling en medicatie bij MeCeBi. Ik heb meer energie en minder pijn.

Ik kan jullie van alles over MeCeBi en de ziekte van Lyme gaan vertellen maar, ik denk dat het veel simpeler en leuker is om deze korte, duidelijke en informatieve filmpjes van MeCeBi te bekijken. Op youtube staan meerdere filmpjes van MeCeBi, zowel filmpjes met uitleg zoals deze, maar ook ervaringsverhalen.

Veel plezier met kijken!

 

witte vlinders

Doordat alle berichten van de oude blog op de nieuwe blog geplaatst zijn wijken de datums af. De berichten zijn al ouder.

2 gedachten over “MeCeBi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *