MeCeBi·Youtube

MeCeBi update + vlog

Vrijdag had ik weer een consult bij MeCebi dus gingen we weer all the way to Putten!

Ik ben al een aardig eind op weg met de behandelingen, de ‘’basis’’ is klaar (behandeld) en nu gaan ze verder met de behandeling. Spannend!

Sinds ik bij MeCeBi ben heb ik echt stappen gemaakt, Ik heb weer wat meer energie en de pijn is minder geworden. Het is een lang proces waarin ik soms twee stappen vooruit ga en één achteruit, maar soms ook periodes waarin ik juist een terugval heb. Dit hoort er jammer genoeg allemaal bij en je kunt er niks aandoen. Gelukkig gaat het dan vaak na een paar weken of soms zelfs al na een paar dagen weer beter. De kunst is om, wanneer het goed gaat, niet teveel te doen en wanneer het slecht gaat niet helemaal ‘’’stil te blijven staan’’ Dit is een leerproces, maar gelukkig leer ik mezelf en mijn lichaam steeds beter kennen.

 

Soms kun je er bewust voor kiezen om toch iets te gaan doen wat eigenlijk niet slim is, maar dan stel ik mezelf de vraag ‘’is het je waard dat je dan morgen niks meer kan doen’’? En vaak is het antwoord dan toch ja, want de herinneringen van dat mooie moment zijn soms veel belangrijker en die kan niemand je nog afpakken. Die draag je mee in je hart en op een moeilijk moment kun je daar weer aan denken en zul je zien dat het alle (extra) pijn waard was.

Veel plezier met het kijken naar mijn vlog!

 

witte vlinders

 

Doordat alle berichten van de oude blog op de nieuwe blog geplaatst zijn wijken de datums af. De berichten zijn al ouder.

2 gedachten over “MeCeBi update + vlog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *