Geen categorie

Kijk.nl |Series met Sanne 1

Hee allemaal,

Yes eindelijk is het zover de allereerste series met Sanne!

De afgelopen maanden, misschien zelfs wel jaren(!) heb ik mega veel series gekeken. Vandaag deel ik er alvast vier  met je. In de volgende blogpost van Series met Sanne kun je zien welke series ik nog meer keek.

De vijf series die ik je vandaag laat zien kun je allemaal vinden op kijk.nl dit is een website waarop je gratis programma’s en series kunt kijken. Een echte aanrader als je het mij vraagt 😉

Verborgen gebreken

Verborgen gebreken gaat over een groep makelaars in Amsterdam. In het privéleven van ieder personage op zich gebeurt er van alles. Liefde, relaties, werk en  tegenslag. Het echte leven. Je krijgt zowel een kijkje in de privélevens van de personages als in het ”bedrijfsleven” Ondertussen is er ook nog sprake van een familieband wat het soms nogal lastig kan maken om werk en privé gescheiden te houden. De serie heeft 3 seizoenen met 12 afleveringen per seizoen.

Verborgen gebreken (1)

De serie Dagboek van een Callgirl gaat over een meisje die een dubbelleven leidt. Een aardig en lief meisje dat een heel gewoon leventje lijkt te hebben. Niemand weet dat zij Callgirl is, dit is een groot geheim. Misschien zou je deze serie niet bij mij verwachten maar, ik vind het enorm interessant hoe dit meisje 2 verschillende levens leidt.   Er is 1 seizoen met 6 afleveringen.

 

Zomer in Zeeland

Dit is de meest recente serie die ik op kijk.nl gezien heb. Een serie die mij erg aansprak omdat de hoofdpersoon columnist is, je krijgt een kijkje in zijn hoofd en zijn gedachten. Verder vind ik het familieverband en de sfeer die er in het dorp is leuk om te zien. Er staat 1 seizoen online met 12 afleveringen.

Zij hoort bij mij (1)

Een super leuke feelgood serie waarin een bakkersjongen verliefd wordt op een internationale ster. Zij hebben beide twee heel verschillende levens en de vraag is of dit wel gaat werken samen.. Er staat 1 seizoen online met 10 afleveringen.

 

 

Ik hoop dat je deze eerste blogpost van ”series met Sanne” leuk vond. Er zullen snel meer volgen 🙂

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *