Ziekenhuis

Intake bij de revalidatiearts in Sneek

Hee allemaal,

Afgelopen dinsdag had ik een intake met een revalidatiearts. Deze revalidatiearts werkt in het Antonius ziekenhuis in Sneek, lekker dichtbij huis dus. om 14:45 hadden we een afspraak, om 15.15 waren we aan de beurt. De arts stelde ons veel vragen en deed allemaal testjes bij mij.  De revalidatiearts in Sneek gaat alle brieven en andere informatie verzamelen en opsturen naar de revalidatiearts in Beetsterzwaag( ik hoop dat de brief inmiddels verstuurd is..)

Binnenkort zal ik dus bericht krijgen van Beetsterzwaag over wanneer ik voor de intake mag komen.  Hij vertelde dat het een hele zware periode zal gaan worden. Ik moet me voor 100% inzetten, dat komt wel goed.” de  nieuwe sportkleding is besteld en ligt al klaar dus stuur die brieven maar op”  zei ik tegen hem.

Ik wist niet dat de arts van Sneek een  soort ”tussen persoon” is die beslist of ik überhaupt naar Beetsterzwaag zou kunnen. Ik dacht dat dit een arts uit Beetsterzwaag was of in ieder geval dat na deze intake de opname zou zijn. Er is dus nog een kleine tussenstap, een intake in Beetsterzwaag, kleine teleurstelling maar ik hoop dat alles snel mag gaan. Gelukkig was de revalidatiearts uit Sneek het er ook mee eens dat ik naar Beetsterzwaag zal gaan en heb ik dus binnenkort de intake in Beetsterzwaag en daarna ook de opname.  Het streven is dat de wachttijden maximaal 4 weken zijn, maar dit kan ook langer duren. Het is dus weer even afwachten.

kado

 

 

Waarschijnlijk ben ik dus nog wel lekker thuis met mijn verjaardag, vandaag precies over 3 weken. 20 jaar alweer, mijn tienerjaren voorbij haha. De tijd vliegt! Ik heb heel veel zin in mijn verjaardag, iedereen bij elkaar. Nog even samen met iedereen van wie ik zoveel hou! En natuurlijk ga ik ervoor dat dit een beter jaar wordt 🙂

 

Iedereen bedankt voor alle liefde en steun!

 

witte vlinders

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *