Lifestyle

Inspiratie, inspirerend hé!

Hee allemaal,Get inspired _3 (1)

 

Het meest irritante gevoel vind ik wanneer ik in bed lig, doodop, half wakker/half in slaap en dan ineens allemaal inspiratie krijg. Ditzelfde geldt trouwens voor de douche en de wc ook. Blijkbaar hele goede plekken om ideeën te verzinnen en inspiratie op te doen. Wel weer jammer dat ik op die plekken doorgaans geen pen of papier bij de hand heb..

Wat ik vaak doe is aantekeningen maken op Whatsapp. Super handig en snel. Je spreekt in wat je wilt onthouden en de tekst komt automatisch op je scherm. Ik heb daar een aparte groep voor aangemaakt. Je kunt iemand toevoegen en dan weer verwijderen zodat je als enige overblijft in die groep en dus ook als enige jouw aantekeningen kunt lezen. Je kunt deze chat ook via je laptop/computer zien als je daarop inlogt via je telefoon. Mega handig!

Ook haal ik veel inspiratie uit mijn eigen leven, hoe gek dit misschien ook klinkt. Ik blog over mijn leven en de dingen die ik meemaak. Soms zetten verhalen van anderen of dingen die ik bij andere mensen zie gebeuren mij ook aan het denken en krijg ik daar inspiratie van.

Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk aspecten van het leven te belichten en blog daar dus ook over. Overal is inspiratie te vinden voor mij.

Toch is het af en toe nog best lastig om iets te bedenken. Ik ben de blog immers begonnen uit praktisch oogpunt; om jullie allemaal op de hoogte te houden van mijn gezondheidssituatie. In de afgelopen twee jaar heb ik het bloggen ontdekt en nu zou ik niet meer zonder willen.

Het is mijn grootste hobby en ik heb er veel plezier in. Het punt blijft alleen dat ik me soms afvraag wat jullie graag van mij willen zien. Waarom en waarvoor komen jullie naar de blog?

 

witte vlinders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *