Persoonlijk

Ik ben terug!

Hee allemaal,

 

De vakantie is  voorbij en alles  komt weer een beetje in z’n eigen ritme terug. Ik hoop dat jullie een fijne vakantieperiode gehad hebben, laat het me vooral weten in de comments!  Mijn vakantie was heerlijk, daarover later meer 😉

 

Nog nooit eerder is het zó lang stil geweest op mijn blog. Ik heb de afgelopen maanden de blog en social media even losgelaten. Niet omdat ik niet wilde maar omdat het ”gewoon” even te druk was.

Het plannen van een bruiloft, wat een werk! Misschien zou je in eerste instantie denken ” leuk” een jurk zoeken, ringen bekijken, taart proeven en alle andere leuke dingen. Daar dacht ik, eerlijk gezegd, ook als eerste aan. Logisch misschien maar toch. Naast al die ”leuke” dingen zijn er nog zoveel andere dingen waar je rekening mee moet houden waar je misschien in eerste instantie niet direct aan dacht. Al deze andere dingen zijn ook super leuk om te doen/uitzoeken gelukkig maar, zijn toch ook wel heel veel werk 😛 Misschien is het leuk om in een (aantal) andere blogpost(s) meer te vertellen over onze keuzes omtrent de bruiloft en de voorbereiding hiervan 😉

Aangezien ik zoveel bezig ben ( geweest) met de bruiloft heb ik ervoor gekozen om tijdens mijn vakantie ook even ”pauze” te nemen van alle bruiloftsvoorbereidingen. Op vakantie heb ik genoten van het mooie strand, het zwembad, lekker eten en goed gezelschap. Terwijl ik deze blog aan het typen ben kom ik erachter dat ik dit jaar erg weinig foto’s gemaakt heb, ik heb er twee kunnen vinden!

Dit was een super korte blogpost, de volgende keer zeker meer! Ik heb echt heel veel zin om weer lekker te gaan schrijven voor jullie en jullie helemaal bij te praten!

Voor wie het zich afvraagt, nog 24 dagen tot de bruiloft!

Ben jij getrouwd ? let me know in de comments!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *