Lifestyle

Ik ben de baas!

In de attractie in Drouwenerzand met familiedag afgelopen woensdag! ik heb mijn angst overwonnen <3

Hee allemaal,

De afgelopen maand is het stil geweest op de blog. Vandaag vertel ik je hoe dat komt!

Ik zeg het maar gewoon zoals het is; de afgelopen maand ben ik veel met mezelf bezig geweest. Dat klinkt misschien een beetje raar en daarom leg ik je uit wat ik bedoel!

Ik ben de laatste tijd weer veel ziek geweest; ik heb meerder keren griep gehad en ben veel en lang verkouden geweest. Op zich geen ramp, maar hierdoor worden de klachten die ik altijd al heb erger. Daardoor kan ik heel erg ziek worden van een ”simpel” griepje of een verkoudheid en het duurt dus lang voordat mijn lichaam weer herstelt. De laatste paar weken/maanden ging het maar achter elkaar door. Als ik weer ”beter” was kwam de volgende griep of verkoudheid alweer en dat is toch wel echt heel erg vervelend!

In die periode zat ik er min of meer een beetje ”doorheen” ik was er klaar mee. Ik ben toen gaan nadenken en kwam erachter dat de harde realiteit is dat ik de afgelopen jaren alleen maar in angst geleefd heb. Ik heb nooit kunnen doen wat IK wilde omdat ik altijd pijn heb en dat niet erger wil maken. Bang; wat er zal gebeuren als ik toch een extra stukje loop of een uurtje langer op stage blijf.

De ziekte die ik heb(ziekte van Lyme) heeft mijn leven overgenomen, nog meer dan ik zelf dacht. Ik ben daar echt van geschrokken. Ik wil dat niet meer, ik weet dat ik niet alles kan maar ik wil daar uit. Dit leven hoort niet bij mij, het past niet bij me. Het past niet bij mijn leeftijd, niet bij mijn persoonlijkheid. Door die ziekte kan ik niet zijn wie ik echt ben; een spontane meid die alles leuk vindt, vrolijk is, energie heeft, die houdt van mensen en gezelligheid. Die altijd iedereen wil helpen, maar nu zichzelf moet helpen.

Ik ben hard bezig om weer ”beter” te worden en het gaat goed met me. Het gaat met vallen en opstaan, maar dat maakt niet uit als ik maar weer opsta! Op dit moment richt ik me misschien wel meer dan ooit op herstel. Het is mooi geweest ik heb lang genoeg in de greep van de ziekte van Lyme gezeten en ik wil verder. De ziekte gaat niet (zomaar) weg, maar ik kan wel zeggen dat ik er alles aan gedaan heb en er nog steeds alles aan doe om sterker te worden. Om beter te worden!

Ik wil jullie bedanken voor jullie liefde en steun en hoop snel weer wat van me te kunnen laten horen!

 

witte vlinders

 

2 gedachten over “Ik ben de baas!

  1. Je bent een kanjer,ik heb fibromyalgie en ook jaren beperkt geleefd totdat ik het roer omgooide en dacht: ik ga ervoor en zie wel hoever ik kom!Met vallen en opstaan ging dat steeds beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *