MeCeBi

Hoe werkt bioresonantie en hoe kun je Lyme diagnosticeren?

Hee allemaal,

Omdat ik chronische ziekte van Lyme heb behandelt MeCeBi mij met bioresonantie, ik ben nu bijna een jaar bezig. Ik merk zeker verschil en langzaam gaat het steeds een beetje beter met me. Vaak krijg ik van mensen de vraag hoe bioresonantie werkt, ook krijg ik vaak de vraag hoe het kan dat de ziekte van Lyme niet altijd goed gediagnosticeerd wordt. Natuurlijk kan ik jullie alles zelf gaan vertellen, maar ik ben bang dat het dan niet zo overzichtelijk wordt haha..oeps.. Gelukkig heeft Ineke, de oprichtster van MeCeBi hele duidelijke en leuke informatieve video’s gemaakt. Alle filmpjes kun je vinden op youtube, hier deel ik er 2 voor julllie.

Ik wens je veel kijkplezier

 

 

witte vlinders

p.s deze blogpost is niet gesponsord of e.d

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *