geluksmomenten

gewoon Sanne Marijn

 

Hee allemaal,uiteten 11

 

Afgelopen woensdag ben ik met mijn ouders en broertjes bij de wok in Bolsward geweest. Mijn moeder had een
tafel vlakbij het buffet gereserveerd zo hoefde ik niet helemaal met de rolstoel en kon ik het kleine stukje naar het buffet wel lopen.  We zijn er al vaker geweest en wisten dus al hoe groot het was en hoe alles werkte. Normaal gesproken eet ik tarwe vrij, ik krijg namelijk vaak buikpijn/misselijkheid door de tarwe. Soms, als ik er heel erg zin in heb neem ik wel eens iuiteten 14ets waar toch tarwe in zit, de laatste tijd reageer ik hier gelukkig minder erg op. Toch is het beter voor mij om he
t niet te eten, maar zoals je ziet heb ik me echt helemaal laten gaan afgelopen woensdag. De buikpijn/misselijkheid klachten enz. die had ik er wel voor over. Woensdag was ik even gewoon Sanne Marijn. Even een avond zonder rolstoel en zonder dieet, niemand kon zien dat ik ziek ben. Ik heb een geweldige avond gehad. Later op de avond en de dagen erna heb ik wel veel last van mijn buik gehad, maar dat wist ik van tevoren en dat  heb ik er 100% voor over. Wat fijn om even één avond ”niet ziek te zijn” Ik heb zoveel mogelijk foto’s voor jullie gemaakt, dus veel kijk en leesplezier 🙂

 

 

uiteten 1
Ik begon met een lekker kippensoepje(zonder kip haha) en 2 stukjes stokbrood met kruidenboter. Er was ook nog tomatensoep, maar ik koos dus voor de kippensoep. Jammie!

 

 

 

uiteten 3
Nasi, miniloempia’s, een gebakken banaantje en een stukje makreel. Glaasje cola erbij, eetsmakelijk!
Sushi
Ik heb voor het eerst in mijn leven sushi gehad. Ik wilde het al heel lang graag eens proberen, dus afgelopen woensdag durfde ik het aan haha! Sorry voor de sushi liefhebbers, het is niet mijn favoriet geworden…
uiteten 7
Er waren allemaal lekkere kleine gebakjes, genoeg keuze voor iedereen 🙂
uiteten 6
Ook het fruit was er in allerlei soorten en maten, dit ziet er toch super vrolijk en zomers uit?!
uiteten 20
Ook was er kokos, pistache, vanille, banaan en aardbeien ijs. Voor de kleine kinderen hadden ze ook waterijsjes. Het was super warm dus dat ijs was heerlijk verkoelend!

 

Hebben jullie al eens  bij de wok in Bolsward gegeten of zijn jullie van plan er eens heen te gaan?

 

witte vlinders

Een gedachte over “gewoon Sanne Marijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *