Lifestyle

Gelukkig nieuwjaar!

Voordat ik dit blogje begin wil ik je een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2017 toewensen. gelukkig nieuwjaar

 

 

 

 

Tijdens de kerstdagen en met oud en nieuw heb ik foto´s gemaakt van wat ik gedaan heb. Ik heb hier een fotoverslagje van gemaakt, kijk je mee?

 

Op kerstavond gingen wij met z’n allen naar de kerstavond dienst, mijn ouders twee broertjes en ik. Het was een praisedienst, heel veel zingen dus. Erg leuk!  Dit is de enige foto van deze avond, bij de grote kerstboom. Hoe leuk!

kerst 2016 1

Op eerste kerstdag zijn we s’morgens eerst naar de kerk geweest, mijn vriend en zijn familie waren er ook dus dat was heel erg gezellig! Het thema van de dienst was ”de Koning komt”  Het was een moderne dienst met veel muziek een een toneelstukje. Mijn nichtje deed samen met  een groepje meisjes een dansje. Wat ben ik een trotse tante! Na de dienst zijn we eerst naar huis gegaan om te lunchen en even te rusten. Daarna zijn we naar mijn opa en oma gegaan. In de auto samen met ons hondje Binky. Mijn oma die spaart al heel lang beren en deze beer mocht ik hebben. Heel erg lief 🙂

kerst blog 1

 

Toen we thuiskwamen deed ik een lekkere chill outfit aan en gingen we met z’n vijfen gourmetten, erg lekker en gezellig! Na het eten hebben ik en mama samen opgeruimd en daarna hebben we tv gekeken. Ik ben op tijd op bed gegaan want op 2e kerstdag zouden mijn oom en tante, oma en vriend hier komen voor een kerstbrunch.

kerst blog 2

 

Op tweede kerstdag hielp ik mama een beetje met wat dingen klaar maken/ klaar zetten. Oma was de eerste die kwam, de taxi was eerder gekomen dus was ze hier meer dan op tijd. Heel erg gezellig, want ik had oma al een tijdje niet gezien. Ik zie mijn oma elke week en soms meerdere keren per week dus als ik haar een week niet gezien heb dan is dat héél erg lang. Daarna kwamen mijn oom en tante en later ook mijn vriend. Mijn broertjes kwamen ook beneden en toen werd het buffet geopend haha!
kerst blog 3

 

 

 

kerst blog 6

 

 

 

 

Na de brunch zaten we nog gezellig met elkaar te kletsen. Aan het eind van de middag gingen mijn oom, tante en oma weg. Mijn vriend die bleef nog, we hebben samen gezellig een film gekeken. Iedereen zat nog helemaal vol van de brunch dus aten we pas om acht uur, simpel soep en broodjes en salades die nog over waren van die middag. De volgende ochtend ging mijn wekker alweer vroeg omdat ik om 8:30 alweer in Beetsterzwaag moest zijn.

kerst blog 7

Toen was het alweer oud en nieuw! Ik vind de feestdagen altijd zó gezellig. Buiten is het koud binnen lekker warm, familie en vrienden, lekker eten. Ik vind het echt een geweldige tijd, jammer dat het altijd weer zo snel voorbij is!

kerst blog 8

 

Ik hoop dat jullie ook fijne kerstdagen en een spetterend uiteinde en begin van het nieuwe jaar hebben gehad.

Ik hoop dat jullie mij ook dit jaar weer blijven volgen!

 

witte vlinders

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *