Lifestyle

Een rollercoaster van emoties, overwinningen en verlies| sannemarijn.nl

Hee allemaal,

It's not starting overIt's moving on from where you stopped

Wat gaat de tijd snel, en wat kan er in korte tijd veel gebeuren. Mijn laatste blogpost was in 2017! en Wat heeft 2018 me al veel gebracht.  Ik had al veel eerder een blogpost willen schrijven. Mijn hoofd was gewoon te vol. Er gebeurden zoveel leuke dingen en helaas ook minder leuke dingen. Het is weer een rollercoaster geweest de afgelopen tijd. 

Lees je mee?

Het lijkt alweer heel ver weg maar, ik begin weer even bij de kerstvakantie. Via mijn Facebookpagina poste ik  al wat foto’s en berichtjes. Op de blog was het even stil.  Ik heb super leuke kerstdagen gehad, helaas moest ik de dag na kerst op begrafenis bij iemand de me heel dierbaar was.

De dag erna moest ik gelijk door naar MeCeBi voor mijn behandeling. Ook daar kreeg ik slecht nieuws te horen, de behandeling zou waarschijnlijk langer duren dan ik zelf gehoopt had. Gelukkig lijkt alles inmiddels wat beter te gaan nu ik mijn dieet weer heb aangescherpt en zijn ze bij de volgende stap in de behandeling aangekomen. YES! Over twee weken  ga ik er weer heen, ik ben benieuwd naar de resultaten 🙂

Vorige week donderdag heb ik mijn laatste B12 injectie gehad. Helaas was ook dit een teleurstelling. Het was niet wat ik ervan gehoopt had, sterker nog het hielp eigenlijk helemaal niks.

Op stage gaat het goed, ik heb een leuke klas en een goede stagebegeleider. Dat brengt mij bij het volgende punt van teleurstelling, hij neemt namelijk binnenkort afscheid. Dit vind ik echt heel erg jammer, maar ja het is wat het het is zullen we maar zeggen. Daarom ben ik nu bezig met een inhaalslag om al mijn stageopdrachten op tijd af te hebben. Dit is heel veel werk en ik kan, ondanks dat ik het echt leuk vind om te doen, bijna geen stageopdrachten meer zien. Als alles af is dan beginnen mijn examens, hier zie ik wel erg naar uit. Het einde is in zicht, ik ben benieuwd met wie ik uiteindelijk de examens inga. Ik hoop op een leuke begeleider, we zullen het vanzelf wel zien!

Door  de rollercoaster van emoties en gebeurtenissen de afgelopen tijd gaat het lichamelijk weer even iets minder. Stress slaat gelijk op mijn lichaam, vooral op mijn spieren en dit zorgt voor veel pijn. Ook ben ik de laatste tijd weer erg moe, dit speelt al een paar maanden en de hoofdpijn die ik heb lijkt steeds minder vaak weg te gaan.

Gelukkig zijn er ook leuke dingen gebeurd. Op nieuwjaarsdag hadden wij met de familie en vrienden van mijn vriend een groot nieuwjaarsfeest. We hadden een ruimte afgehuurd en Ik heb zelfs even ”gedanst” met mijn neefjes en nichtjes en mijn vriend. WAT EEN OVERWINNING!! het was zó bijzonder. We hebben het nu maar even niet over de dagen erna want het was het dubbel en dwars waard.

Ook ben ik nog uiteten geweest met een vriendin, dit was super fijn en gezellig. Dit is iets wat ik vaak niet kan dus dat maakt het extra bijzonder.

 

Toen ik bij MeCeBi was gingen mijn ouders en ik daarna nog even naar de IKEA. Hier had ik een paar leuke nachtkastjes en een stellingkast op te kop getikt. Deze heb ik samen met mijn vriend in elkaar gezet. Nou ja laten we eerlijk zijn, ik heb geholpen om een begin te maken met de stellingkast. Daarna was ik compleet uitgeput en ben ik op bed gegaan. Toen ik een paar dagen daarna weer bij mijn vriend kwam was de kast al helemaal in elkaar gezet en stonden de nachtkastjes ook al in elkaar naast het bed. Maar toch, alleen al dat beginnetje maken, zittend op de grond was een hele overwinning voor mij. Het voelde best stoer 😉

 

witte vlinders

 

 

2 gedachten over “Een rollercoaster van emoties, overwinningen en verlies| sannemarijn.nl

  1. Het is indd wat het is. Je bent sterk. Daardoor ga jij deze situatie overwinnen. Blijf je erin geloven. The best things are yet to come.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *