Lifestyle

Doen wat goed voelt

Hee allemaal,

De blog bestaat inmiddels alweer langer dan een jaar. Ik heb zoveel dingen met jullie gedeeld. Eigenlijk mijn hele leven, en toch mis ik iets.follow your own way Ik vind het zo fijn om te schrijven en alles met jullie te delen. Het afgelopen jaar heb ik dit ook volop gedaan. Elk ziekenhuis bezoek, elke behandeling, elke terugval, elke vooruitgang en natuurlijk mijn revalidatieproces. Ik heb hier geen seconde spijt van gehad en het heeft me echt heel erg goed gedaan.

Toch is er iets wat ik graag met jullie zou willen delen,  ik wil niet meer alleen maar schrijven over ziek zijn en alles daar omheen. Ik hou jullie graag op de hoogte over hoe het met mij gaat en waar ik mee bezig ben, maar zou ook graag willen schrijven over bijvoorbeeld mijn hobby’s en andere dingen die ik leuk vind.

Mijn blog is een ”persoonlijke mind-en lifestyle blog”  Dit is heel erg breed, en daarom wil ik het ook zo breed maken als het is. Vanaf nu zullen mijn blogposts en video’s dus ook niet meer alleen over mijn ziek zijn/ gezondheid gaan maar wil ik jullie graag vertellen over ALLES wat mij bezig houdt.

Ik heb lang getwijfeld of ik dit wel zou doen, de meeste mensen komen op mijn blog om te lezen hoe het met mij/mijn gezondheid gaat en niet om te zien dat ik nieuwe make-up heb gekocht heb of een lekker recept heb gemaakt enz.

Ik heb toch besloten om dit wel te gaan doen omdat ik het zelf erg leuk vind om te schrijven over al die ”andere” dingen. Ik hoop dat jullie mijn blog blijven volgen en met plezier de nieuwe blogposts zullen lezen en mijn nieuwe video’s met een lach zullen bekijken!

 

witte vlinders

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *