geluksmomenten

dingen waar ik gelukkig van word

Hee allemaal,

Vaak krijg ik van mensen de vraag hoe ik positief blijf. Sommige mensen die zeggen zelfs dat ze niet begrijpen hoe ik blij kan zijn door alles wat er in mijn leven speelt. Als ik dan s’avonds in bed lig denk ik wel eens na over die opmerkingen, ik heb heel veel om gelukkig en dankbaar voor te zijn. Vandaag vertel ik je 18 redenen waarom ik gelukkig ben. 18 kleine geluksmomentjes!

Veel leesplezier!

 1. mijn vriend, als hij lacht word ik meteen helemaal vrolijk!
 2. wakker worden met een bakje thee, met honing natuurlijk 🙂
 3. mijn neefje die zegt ” hoi tante Sanne heb je nieuwe schoenen?” smelt momentje, wat een wijsneusje!
 4. op bezoek gaan bij mijn oma, mijn oma is zoveel meer voor mij dan ”gewoon” mijn oma. Ze is als een vriendin
 5. wakker worden van de vogeltjes/ de zon
 6. een goede film kijken, romantisch en comedy daar hou ik van
 7. als ik s’morgens wakker word en ons hondje Binky naar me toe komt rennen en gezellig bij mij op de bank springt
 8. mijn familie, ik ben echt een familiemens
 9. lekker eten, ik ben gék op eten
 10. de kleur roze, alles is toch veel mooier in het roze?!
 11. mijn kleine nichtje(bijna 2 maanden) die in mijn armen slaapt, en heel tevreden zachte geluidjes maakt
 12. een goed boek lezen, ik hou van vrolijke boeken die lekker snel weglezen
 13. tijdschriften lezen, daar haal ik vaak veel inspiratie uit. Super leuk, plaatjes kijken!
 14. samen een spelletje spelen. Kennen jullie regenwormen? dat is samen met rummikub echt mijn favoriete spelletje!
 15. heerlijk in bed liggen met een zak chips en een glas cola, even helemaal niks moeten en lekker youtubevideo’s kijken!
 16. een weiland vol bloemen of een mooie vaas met bloemen op tafel, wie houdt er nou niet van bloemen?
 17. je lievelingsliedje op repeat
 18. bezig zijn met mijn blog en youtubekanaal, dit geeft mij echt voldoening 🙂

 

Als je zo eens nadenkt wat je allemaal hebt en vooral waar je allemaal van kan genieten dan heb je ineens weer een heel andere kijk op je leven.  Ik kan zo nog wel even doorschrijven, maar dan wordt deze lijst wel heel lang haha( goed teken toch 😉 )

 

Ik hoop dat je deze blogpost leuk vond, misschien heb je zelf ook wel inspiratie gekregen om te kijken welke dingen jou nou écht gelukkig maken. Vaak zul je zien dat je niet eens zoveel nodig hebt om gelukkig te zijn, je moet het alleen wel even ”zien” 😉

 

 

witte vlinders

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *