Lifestyle

De mooiste dag, alleen maar liefde <3

Yes, Yes, Yes! Zoals beloofd een aantal van onze trouwfoto’s.

 

Wauw wat was het prachtig, deze dag staat in ieders hart en gedachten gegrift. Er zijn super veel mensen bij onze bruiloft aanwezig geweest, zoveel mensen die onze dag onvergetelijk gemaakt hebben.  Wij hebben zoveel liefde en blijdschap met jullie mogen delen op de belangrijkste en mooiste dag van ons leven <3

In deze blogpost vertel ik het verloop van de dagen en plaatst ik foto’s. Veel kijk en leesplezier 🙂

Vrijdag 20 september 2019

Op vrijdag 20 september 2019 zijn wij om 15:00 uur op het Bestjoershus in Sneek getrouwd. Dit is ook onze officiële trouwdatum. 20-09-2019. Samen met mijn ouders, broertjes oma, mijn beste vriendin en de familie van Rama hebben wij dit moment klein gevierd op het Bestjoershus. Bij aankomst  stonden familie en vrienden ons buiten op te wachten, dit was zo bijzonder en fijn. Sommige mensen hebben zelfs gewacht tot we klaar waren! Dit liep nogal uit.. in onze families is niemand echt gezegend met een goed time- management haha oeps..  We hebben gelachen en gehuild tijdens de trouwceremonie. Het was zo’n intens en liefdevol moment met onze familie. We zijn ook zo dankbaar dat hier zulke mooie en waardevolle foto’s van gemaakt zijn. S’avonds zijn we naar de kerk geweest om daar de laatste dingen in orde te brengen en voor de generale repetitie. Alles stond klaar, het oefenen ging goed. De band was er klaar voor, onze voorganger, de mensen van de catering. Iedereen was helemaal klaar voor onze dag.

 

Zaterdag 21 september 2019

Op zaterdag 21 september trouwden wij voor de kerk met alles erop en eraan. S’morgens vroeg stonden visagist, kapster, fotograaf en videograaf al vroeg op de stoep. Ik had heerlijk geslapen, had  enorm veel zin in onze dag en was er helemaal klaar voor.  Mijn moeder hielp mij mijn jurk aan trekken en mijn vader deed mijn collier bij mij om.  Mijn haar en make-up waren nog mooier dan de vorige keer toen ik  het proefkapsel en de proefmake-up kreeg. De kapster deed mijn sluier om en de visagist werkte mijn lippenstift nog één keer bij. Ik plofte bijna uit elkaar van ongeduld, ik wilde maar één ding. Ik wilde mijn man zien. Ik kon en wílde niet meer wachten. Achteraf hoorde ik dat Rama allang in de straat was geweest met onze chauffeur maar dat ze nog een extra rondje waren gaan rijden omdat ik op dat moment nog niet klaar was!  Ik verstopte me in de gang, aangezien ik wist dat Rama stiekem door het keukenraampje zou gaan kijken of hij me kon zien haha.  Het moment dat we elkaar zagen was niet alleen betoverend, het was gelijk feest. Het geluk, de blijdschap en de liefde spatte er vanaf. De rest van de dag was prachtig, we hebben zoveel gelachen. De hele dag was echt ”alleen maar liefde” We trouwden in onze eigen kerk. daarna mocht iedereen blijven eten en aansluitend was er een mega bruidstaart, cupcakes, lekkere hapjes, drankjes, goede muziek en brak het feest los. Iedereen voelde zich thuis en mijn oma was de laatste die de dansvloer verliet! Alles was echt nog mooier dan we ooit konden dromen!

 

Wij zijn zo dankbaar voor alle mensen die ons geholpen hebben in de aanloop naar onze bruiloft en tijdens onze bruiloft. Er zijn zoveel mensen naar onze bruiloft gekomen, we hebben ons zo geliefd gevoeld. We zijn gezegend met zoveel lieve mensen om ons heen. Er is zoveel werk geweest, mensen hebben zo hard hun best gedaan om onze dag onvergetelijk te laten zijn en dat is gelukt! Het wás onvergetelijk, we waren één familie.

Alleen maar liefde <3

 

p.s Ik heb er bewust voor gekozen om alleen foto’s van ons samen te posten in verband met de privacy van onze familie en vrienden.

Een gedachte over “De mooiste dag, alleen maar liefde <3

  1. Wauwie wat mooi om dit allemaal te zien, de liefde spta er van af. hebben ook erg genoten om deel te maken van jullie onvergetelijke dag! Bijzonder en leuk dat je dit zo post 😘 liefs Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *