Lifestyle·Persoonlijk

De meest gestelde vraag van de afgelopen tijd

Hee allemaal,

 

Het voelt als een eeuwigheid geleden dat ik mijn laatste blogpost schreef, bijna twee maanden geleden alweer. Eigenlijk valt dit best wel mee maar er is natuurlijk een hele hoop gebeurd in de tussentijd.

Elke keer dat ik me voorneem om meer te gaan bloggen gebeurt er van alles in mijn leven waardoor dit er steeds niet van komt. Mijn belofte aan jullie is dan ook niet dat ik vaker zal gaan posten, dit heb ik zo vaak beloofd en dit is ook minstens zo vaak mislukt. De belofte die ik nu maak is dat ik niks meer ga beloven haha!

Maar goed, je hebt deze blogpost aangeklikt omdat je benieuwd bent naar wat ik te vertellen heb. Ik denk zelfs dat jij, net als alle andere mensen, ook maar één vraag aan mij hebt.

”Hoe bevalt het getrouwde leven?” Mijn man (!) en ik zijn nu twee maanden getrouwd en er is geen vraag die ik vaker gehoord heb dan deze. Mijn standaard antwoord? Goed, ik ben nog steeds verliefd op hem! Het zou niet best zijn als het anders was;)

 

Ik ben inmiddels helemaal gewend aan mijn ”nieuwe” leven als getrouwde vrouw. Waarom klinkt dat zo saai? Dat is het helemaal niet! Ik ben blij, blij dat we deze stap gezet hebben en blij dat alles zo goed gaat. We zitten in een opwaartse spiraal. Het voelt alsof alles nu eindelijk op z’n plek valt. We zijn zo blij dat mijn behandeling klaar is en dat het steeds beter gaat. Het is nu tijd om te genieten, om herinneringen te maken en dromen uit te laten komen!

 

Binnenkort meer over hoe ik mijn behandeling ervaren heb en hoe het  nu met me gaat. Ook  deel ik  wat meer over onze bruiloft, stay tuned! en ja, dit is toch weer een belofte haha 😉

Als je benieuwd bent dan kun je via onderstaande links alvast wat meer lezen over de behandeling die ik volgde!

http://sannemarijn.nl/hoe-werkt-bioresonantie-en-hoe-kun-je-lyme-diagnosticeren/

http://sannemarijn.nl/mecebi/

Tot snel,

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *