Lifestyle

de ice cream tag

Hee allemaal,

Jeetje het is steeds zulk mooi en warm weer buiten! Ik besloot daarom vandaag een lekkere snelle en simpele blogpost te schrijven zodat je daarna weer lekker snel naar buiten kan. Lekker genieten van het heerlijke warme weer! Wat is er nu toepasselijker bij dit weer dan, je raad het al, ijs natuurlijk! Daarom heb ik vandaag voor jullie de ice cream tag.

Veel leesplezier en neem een lekker ijsje als je klaar bent met lezen!

uiteten 20

Wat is je favoriete ijsje?

Mijn old time favorite is en blijft het yoghurt bosvruchten ijs van de min12, maar met een softijsje of gewoon een simpel raketje maak je mij ook heel blij.

Wat is je favoriete topping op softijs?(disco dip, chocoladesaus, nootjes)

In sommige snackbars hebben ze een grote pan met gesmolten chocolade, daar hangen ze dan het ijsje even in en als de chocolade hard is geworden kun je hem opeten. Zo lekker! Als ze dat niet hebben dan neem ik chocoladebolletjes op mijn ijs.

Welk ijsje vind je totaal niet lekker?

cocos ijs. Ik houd  sowieso niet van alles wat met cocos te maken heeft. Ik had vroeger een barbie die naar cocos rook en dan rook je dat door de hele kamer heen en alle barbies roken ernaar. Sindsdien kan ik echt niet meer tegen die geur haha. Ik vind cocos trouwens ook gewoon echt niet lekker smaken.

Ben je meer een liefhebber van softijs, yoghurt ijs of waterijs?

Ik ben echt een persoon die het ene moment heel erg zin in softijs heeft en dan weer meer in waterijs. Als het gaat om yoghurtijs dan eet ik  alleen het yoghurt bosvruchten ijs van de min12. Ik kan niet kiezen haha

Hoe ziet je droom ijsje eruit? Waar zou die uit bestaan?

Ik heb niet echt een speciaal droom ijsje, maar een grote bak yoghurt bosvruchten ijs en een softijs machine in huis dat lijkt mij wel ideaal.

Hoeveel ijsje eet jij ongeveer in de zomer?

Ik eet eigenlijk helemaal niet zoveel ijs, het verschilt heel erg ik kan soms 3 per week eten en soms ook 3 weken helemaal niks.

Welke drie smaken bolletjes ijs neem jij op je horentje?

Lekker saai gewoon 3 keer yoghurt bosvruchten, ik hou er namelijk echt niet van als de smaken door het smelten in elkaar overlopen.

Verzin een naam voor je zelfverzonnen ijsje!

Omdat ik geen ijsje heb bedacht, maar mijn droom wel is om heel veel ijs in huis te hebben mogen jullie allemaal bij mij een ijsje komen eten, sanne marijn’s ijswereld haha. Dan moet de droom eerst nog wel even uitkomen!

 

Ik hoop dat je deze tag leuk vond, weer eens een keer iets anders!uiteten 18

Tot snel

 

witte vlinders

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *