geluksmomenten·Lifestyle

De blog bestaat 2 jaar!!

Hee allemaal,

Ontwerp zonder titel (16)

Zoals ik vanmorgen al even met jullie deelde via mijn Facebookpagina bestaat mijn blog vandaag precies 2 jaar! Hoe cliché dat ook klinkt, het is allemaal zo snel gegaan. 

In mei is het alweer 3 jaar geleden dat ik zo erg ziek ben geworden. In die 3 jaar tijd is er zoveel gebeurd en ook zoveel veranderd. Eigenlijk kent iedereen mijn verhaal wel maar, mocht jij hier nu voor het eerst zijn en geen idee hebben waar dit allemaal over gaat dan raad ik je aan om verder te gaan lezen op mijn blog. En natuurlijk wil ik je welkom heten op mijn blog en hoop ik dat je me zult blijven volgen.

Tegen al die lieve mensen wil ik nogmaals zeggen hoe blij ik met jullie ben. De trouwe lezers van mijn blog en de kijkers van mijn video’s. De lieve reactie’s, bemoedigingen en alle lieve kaartjes die ik kreeg tijdens mijn revalidatieproces. 1000 keer bedankt!!

 

Vandaag is het ook precies een jaar geleden dat ik deze video op mijn Youtubekanaal plaatste:

Dit is ook de laatste video geweest die ik geplaatst heb. Het afgelopen jaar ben ik weer begonnen met mijn opleiding en ook met mijn stage.  Ik heb mij hier volledig op gefocust waardoor er minder blogposts online zijn gekomen dan ik eigenlijk graag zou willen en ditzelfde geldt ook voor mijn video’s. Ik ben druk geweest met het testen en uitzoeken van nieuwe bewerkingsprogramma’s en heb simpelweg geen tijd en energie gehad om nieuwe video’s te maken. Video’s maken kost enorm veel tijd en energie en daarbij ben ik achter de schermen veel bezig geweest met andere dingen voor mijn blog en Youtubekanaal. Je raadt het vast al maar, hier kan ik op dit moment nog niks over zeggen.. één ding is zeker; het gaat super vet worden!

Ik zie enorm uit naar dit nieuwe ”blog jaar” Wanneer ik over 3 maanden klaar ben met mijn opleiding kan ik al mijn tijd en energie in de blog gaan steken. Ook nu de behandeling steeds verder is en het steeds een beetje beter zal gaan hoop ik meer energie en minder pijn te gaan krijgen de komende tijd. Ik ben enorm trots op mijn blog en hoop dat ik binnenkort ook weer trots kan gaan worden op mijn Youtubekanaal en de video’s die ik daar hoop te gaan posten.

 

Lieve mensen ik hou van jullie, bedankt voor alles en ik hoop dat jullie mij ook dit blog jaar weer zullen gaan blijven volgen!

 

witte vlinders

 

Een gedachte over “De blog bestaat 2 jaar!!

  1. Zet um op lieverd. Je kunt het! je bent ver gekomen en je moet nog jouw bestemming bereiken. Er komen nog veel mooier dingen op je pad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *