Mindstyle

Dat ik een hele goede planner ben

Hee allemaal,the Mixologist

Momenteel zit ik, zoals de afgelopen weken ongeveer 24/7, achter de laptop. Oké misschien is dat een beetje overdreven, maar toch. Voor de beeldvorming 🙂

Druk is niet het goede woord, het is chaos. Echt chaos in mijn hoofd en in mijn agenda. Ik begin me steeds meer af te vragen hoe het toch kan dat ik zo’n slechte planner ben. Eerder dacht ik nog ”dit onthoud ik wil” of  ” ik hoef dit niet op te schrijven” Nou  ik kan je vertellen, ik onthoud het niet en ja ik moet het opschrijven.

Natuurlijk zijn er veel meer mensen die dit ook hebben, misschien hebben zelfs de meeste mensen hier last van. Het probleem is alleen dat het me allemaal nu weer even meer dan ooit duidelijk wordt dat het zo is. Ik denk namelijk altijd dat ik een hele goede planner ben; rustig, doordacht en altijd het overzicht houdend. Ik denk altijd dat lukt me wel en het komt wel goed. Gek genoeg is dat trouwens ook altijd zo. Het lukt me altijd en het komt ook altijd wel goed. Alleen jammer van die stress haha

Op zo’n moment denk ik altijd; de volgende keer dan doe ik het anders. Mijn vader die s’avonds (laat) de werkstukken nog voor mij uitprint die luistert er niet eens meer naar. ” zeg maar niks Sanne ik weet al hoe het de volgende keer zal gaan”..

 

witte vlinders

5 gedachten over “Dat ik een hele goede planner ben

  1. Haha zo herkenbaar dit! Story of my life haha. Ik denk dat dit ondanks de stress, toch het beste voor je werkt. Je bent hoe dan ook een topper! Succes met de laatste loodjes☺️?

  2. Heey San, wat leuk dat je weer wat hebt geschreven. Het is erg herkenbaar en leuk om te lezen. 🙂 blijf lekker schrijven lieverd xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *