Ziekenhuis

Bezoek aan het MCL en verliefd geworden in de mediamarkt

Afgelopen vrijdag kreeg ik de uitslagen van de lymepolie in het MCL (medisch centrum Leeuwarden) Dus vertrokken we naar Leeuwarden.

mcl 1

Het duurde lang voordat we aan de beurt waren, dus ik besloot maar een boekje te gaan lezen. Nouja, een poging tot haha

mcl 2

 

Toen ik klaar was met het boekje waren we nog steeds niet aan de beurt, uit verveling maakte ik een foto van mijn schoenen haha.  Je moet toch wat :p

mcl 4

Toen we eindelijk aan de beurt waren kwam het nieuws dat we al verwacht hadden, het MCL geeft het over aan het UMCG. Het MCL was namelijk niet verder gekomen, ze dragen de informatie over aan het UMCG. Binnenkort zal ik bericht krijgen van het UMCG, ik hoop dat er dan ook meer duidelijkheid komt over de  ziekenhuisopname. Ik weet namelijk alleen maar dat ik binnenkort in het UMCG zal worden opgenomen, maar voor hoe lang dat is en wanneer dat is dat weet ik allemaal nog niet. We wachten het af..

Toen we klaar waren in het MCL zijn we nog even bij de mediamarkt geweest, toen ik deze camera zag begon mijn hart toch wel even sneller te kloppen haha. Dit maakte mijn dag weer een beetje goed, helaas heb ik hem achter moeten laten. Mijn rekening liet het niet toe, zo zie je maar soms is alleen liefde niet genoeg hahaha!

mcl3

Onderweg hebben we snel even wat gegeten en toen we thuis kwamen ben ik lekker op bed gegaan 🙂

 

witte vlinders

Doordat alle berichten van de oude blog op de nieuwe blog geplaatst zijn wijken de datums af. De berichten zijn al ouder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *