Lifestyle

Altijd positief en sterk

Hee allemaal,flowers

Zoals je misschien al gemerkt had is er gister geen video online gekomen en vandaag geen blogpost om 16:00.  Dat is geen ramp, maar toch voel ik me schuldig. Waarom? Omdat ik zo perfectionistisch ben, ik voel me misschien nog wel schuldiger naar mezelf toe dan naar jullie. Ik ben teleurgesteld in mezelf en vraag me af waarom ik het niet ”gewoon” volhoud( ma,woe & vrij om 16:00 een blogpost en zo om 16:00 een video online) Ik heb de lat weer te hoog gelegd, ik ben te streng voor mezelf en vraag het uiterste van mijzelf. Ik wil altijd positief zijn, altijd doorgaan en er altijd voor iedereen zijn. Ik wil doen wat ik leuk vind en alles wanneer ik dat wil. Mijn eigen regels bepalen en er elke keer weer een schepje bovenop doen. Groeien, beter worden en meer leren. Ik wil leven. Ik ben een persoon die altijd vol zit met ideën en super enthousiast is, ik ga altijd door hoe zwaar of hoe moeilijk dingen ook zijn.

De afgelopen tijd voel ik dat ”de hele situatie” steeds zwaarder er moeilijker voor me wordt. Ik ben moe en heb steeds vaker het gevoel dat ik het niet meer volhoud. Gelukkig kan ik dit gevoel vaak wel weer snel opzij zetten maar ook dat begint mij op te breken. Misschien moet ik dat gevoel maar eens toe gaan laten. Ik hou mezelf zo voor om positief te blijven en de mooi kleine dingen te zien, maar ik denk dat het nu tijd is om minder streng voor mezelf te zijn. Ik mag best huilen en er even helemaal doorheen zitten, ik vind het alleen heel eng om dat toe te laten. Ik wil geen negativiteit in mijn leven omdat er ook zoveel goede en mooie dingen in mijn leven zijn. Dingen waar ik dankbaar voor ben!

Ik ga het nu nog even rustig aandoen, ik ben echt te hard voor mezelf geweest de laatste tijd en heb van mezelf niet echt ”ziek” mogen zijn. Ik wilde altijd maar doorgaan, doorgaan en doorgaan, op mijn tanden bijten en vechten. Misschien moet ik nu deze tijd, voor de revalidatie, juist even nemen om tot rust te komen en me op de revalidatie voor te bereiden(voor zover dat kan) Ik ga nog steeds blogposts schrijven en filmpjes voor jullie maken, maar op het moment dat ik me daar goed genoeg voor voel en niet omdat het (van mezelf) ”moet”

 

Ik vind het bloggen en video’s maken heel erg leuk en jullie lieve reactie’s maken mij heel erg gelukkig. Elke dag ben ik blij dat er mensen op mijn blog komen en ben ik trots op wat ik bereikt heb.

 

Jullie zitten allemaal in mijn hart

 

witte vlinders

 

Dit liedje van Marco Borsato vind ik een prachtig nummer,

het is zo positief en de clip vind ik ook super mooi! Veel kijk en luisterplezier 😉

2 gedachten over “Altijd positief en sterk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *