Lifestyle

Hee allemaal,P1090876

Vandaag heb ik weer een update voor jullie, jeetje wat is het druk!

In mijn laatste blogpost vertelde ik je over mijn onzekerheid, soms vind ik het moeilijk en ingewikkeld om te bepalen waarover ik nou precies wil schrijven op deze blog. De meeste mensen die mijn blog lezen komen hier voor mij, om te weten hoe het met me gaat. Zelf zou ik ook graag over andere dingen willen schrijven maar, ik wil ook niet dat het hier een rommeltje wordt. Dan weer iets over make-up , dan over positiviteit, een haar tutorial, een boek, een kookvideo, kleding enz. En toch zijn dit allemaal dingen die ik leuk vind en waar ik graag over wil schrijven.

Ik zou hier graag jullie mening en advies over willen hebben, want ondanks dat dit mijn hobby is en dat ik schrijven ge-wel-dig vind schrijf ik natuurlijk voor jullie. Want als jullie het lezen en leuk vinden maakt dat het voor mij nog leuker! Laat dus alsjeblieft jouw mening, tips en adviezen achter in de reacties of op mijn social media. Wil je liever niet dat iedereen het leest? dan kun je een mailtje sturen naar; info@sannemarijn.nl

white_wallpaper_rechthoek_4da

Ik heb mijn Nederlands, Engels en Rekenexamens achter gehad en heb nog niet alle cijfers terug gekregen.. Afwachten dus maar, gelukkig zijn de cijfers die ik al binnen heb in ieder geval goed!

Ook op stage is het druk, we hebben Sinterklaas gevierd met surprises en een voorstelling en de kerst komt er alweer aan. Ik ben druk bezig met mijn stageopdrachten en ben lekker bezig. Ondertussen zijn er ook nog ”gewone” schoolopdrachten die gedaan moeten worden, dit maakt dat alles bij elkaar best veel is.

Het wordt steeds kouder buiten en hierdoor heb ik weer meer last van mijn spieren en gewrichten, het gaat allemaal weer even wat minder. Gelukkig weet ik dat dat ook altijd weer goed komt. Het is even een periode waar ik doorheen moet en dan komt het wel weer goed maar, ik baal enorm.

Goed nieuws is dat ik afgelopen vrijdag mijn 1e B12 injectie gehad heb! Morgen krijg ik de 2e en donderdag de 3e. Daarna  word ik 3 weken achter elkaar elke donderdag geprikt en hopen we dat de B12 snel zijn werk zal doen. Dat ik minder moe zal zijn en ook minder pijn zal hebben.
3D-White-Wallpaper_236Al met al gaat het prima, ondanks de pijn en vermoeidheid, in het begin baalde ik er heel erg van. Nu weet ik, dat ik ook deze fase, weer overwin. Zoals ik altijd gedaan heb.

Ik zie uit naar jullie tips, mening en adviezen. Laten we er samen iets moois van maken <3

witte vlinders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *