Alsnog een vakantieblog?!

Hee allemaal,

mijn tent
Mijn mooie tent

Inmiddels is de vakantie alweer heel ver weg en ben ik alweer druk met school en stage. Er is weer veel gebeurd dus ik praat je snel bij!

First things first, onze vakantie was heel erg leuk. Ik heb lekker geoefend met lopen en fietsen en ben elke ochtend baantjes gaan zwemmen in het zwembad. Van onze buurvrouw kon ik een kleine scootmobiel lenen zodat ik lekker mijn eigen gang kon gaan op het vakantiepark en wanneer we naar de stad gingen. Dit was zo fijn, hierdoor kon ik elke ochtend lekker zelf naar het zwembad gaan en was ik van niemand afhankelijk. Tijdens de vakantie heb ik veel foto’s gemaakt met mijn mobiel om zo een fotoverslag voor jullie te kunnen maken. Helaas is die kwaliteit niet heel goed en besloot ik daarom de foto’s niet te plaatsen maar, omdat ik sommige foto’s toch wel heel leuk vind om te delen plaats ik er hier een paar, volgend jaar gaat er een goede fotocamera mee en wie weet ga ik volgend jaar ook wel vloggen op vakantie.

 

met binky
Op de heenweg in de auto met kleine Binky
Binky met olifant
Binky die het wel naar z’n zin heeft in Emmen

 

pizza
We hebben echt te veel pizza gegeten maar, het was zo lekker!
patat mayonaise drouwen
Patat in Drouwenerzand, het blijft zo leuk en lekker!

 

zwembad vakantie
Het super fijne zwembad waar ik elke dag te vinden was
Sanne kapper
Naar de kapper in Stadskanaal
leeg veld 2
Ons veldje was bijna helemaal leeg, dat heeft zo z’n voor- en nadelen…
in de zon zitten
Mama en ik maakten er goed gebruik van en zijn met onze stoelen het hele veld afgegaan opzoek naar de zon

 

Sanne jurkje
sommige dagen was het zo warm dat zelfs ik een jurkje aandeed..komt niet zo vaak voor dat ik het warm heb dus dit moest even worden vastgelegd

 

Het was echt een hele fijne vakantie en het was extra leuk omdat ik mijn beste vriendin dan weer lekker vaak kon zien. Zij werkt op het vakantiepark dus dat is altijd erg gezellig. We hebben op het terras gezeten, spelletjes gedaan, gewinkeld, markten bezocht en we hebben heerlijk gegeten samen. Kortom echt vakantie gevierd!

 

Dit blogje is toch alweer langer geworden dan gepland dus in een volgende blogpost vertel ik je over school en stage en hoe het nu met me gaat. Hou de blog in de gaten want er is weer veel veranderd in mijn leven.

Heb je mijn facebookpagina al geliked? zo blijf je altijd op de hoogte wanneer ik iets nieuws post!

 

facebook.com/sannemarijn.nl

witte vlinders

Ook leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *