Lifestyle

Revalideren is Topsport

wandelen 1Hee allemaal,

Vandaag heb ik weer eens een update voor jullie, ik praat je graag bij dus lees snel verder!

Het is super lekker weer buiten en ik heb geen idee waar ik moet beginnen met schrijven. Ik begin dus maar gewoon en dan zien we wel waar het naartoe gaat haha!

Het is alweer zes weken geleden dat ik van de trap ben gevallen. Gevolg een gebroken stuitje en veel pijn. Gelukkig gaat het langzaam weer wat beter, ik heb zelfs alweer een stukje gefietst!

Afgelopen week heb ik een gesprek gehad met mijn mentor en met het gebiedsteam. Gister is mijn mentor ook nog langs geweest en we hebben veel bel- en mailcontact gehad. Druk dus maar, we zijn er wel ”uitgekomen” samen. Dat wil zeggen dat we het gaan proberen met z’n allen. Er zijn strenge regels over uren en aanwezigheid waar ik niet aan kan voldoen. Dit maakt het erg lastig, toch wil ik volgend jaar heel graag doorgaan met mijn opleiding en mijn diploma halen. Volgend jaar zit ik in de derde klas en dus officieel in het examenjaar. Misschien moet ik nog wat langer door om het aantal uren te halen maar, dat is helaas niet anders. Ik ben blij dat ik volgend jaar gewoon naar klas drie kan en we zijn nu bezig met het zoeken naar een geschikte stageplaats voor mij. Mijn mentor heeft verschillende scholen benaderd, vrijdag krijg ik te horen of er een geschikte stageschool voor mij gevonden is. Hope so en anders zoeken we gewoon verder. Gaat helemaal goed komen šŸ™‚

Met mij persoonlijk gaat het de laatste tijd ook steeds beter, ik vind het heerlijk om mijn dagelijkse rondje te lopen en heb dit al een heel eind uitgebouwd(15-20 minuten). Ik sta echt versteld van waar ik nu ben vergeleken met een tijdje geleden. Het gaat allemaal zo snel. De hoogte en dieptepunten volgen elkaar snel op en dit maakt het soms moeilijk te bevatten allemaal. Ā Het ene moment gaat het heel erg goed en het andere moment juist weer veel minder. Ik ben zo blij dat ik op dit moment in een ”goede” periode ben en hoop dat dit zo door blijft gaan.

Badmintonnen is iets wat ik altijd erg leuk vond om te doen op vakantie/in de zomer. Dit is iets wat ik nu ook af en toe weer even doe in de achtertuin. Het maakt me echt blij en ik voel me goed. Zoals ik hierboven al schreef heb ik ook weer even geprobeerd om een stukje te fietsen, dit ging best wel goed (ondanks de pijn aan mijn stuitje) Ik heb echt zin om weer lekker te gaan fietsen en dit ook weer op te bouwen.

Vrijdag ga ik nog even naar de basisschool waar ik stage liep om te trakteren en ”afscheid” te nemen. Ik heb de kindjes erg gemist al die weken en heb veel zin om ze nog even te zien en nog even terug te zijn.

Deze zomer gaan we natuurlijk ook even lekker op vakantie, er is een super zwembad dus ik kan mooi oefenen met baantjes zwemmen( voor de conditie/kracht) Al is recreatie zwemmen natuurlijk veel leuker en gezelliger, maar ik wil beter worden en ik ben vastbesloten dus ondanks dat het vakantie is ga ik gewoon door met ”trainen” Ja echt voor mij is alles wat ik nu doe topsport, dus eigenlijk ben ik een topsporter šŸ˜‰

Ik ben benieuwd of jullie nog leuke dingen gaan doen in de vakantie, of misschien heb jij ook wel een doel voor de komende tijd. Laat het me weten in de reactie’s!

witte vlinders

3 gedachten over “Revalideren is Topsport

  1. He sannemarijn eerst wil ik je veel beterschap wensen met je stuitje en een hele fijne vakantie toe wensen genieten moet je ook gaan doen vind t top van je dat je na elke tegen slag er zo goed boven op komt was dat bij mij ook ma zo kon ik ma fietsen dit wil ik graag weer gaan doen en wil weer graag aanhet werk liefst met mensen of zo iets groetjes en een hele fijne vakantie gr aan je ouders

  2. Hoi Magda,

    Dit is een bericht wat ik precies een jaar geleden geplaatst heb! Leuk om terug te lezen nu een jaar later, binnenkort schrijf ik weer een blogpost met een update over hoe het nu gaat!

    Liefs,
    Sanne Marijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *